Totaal gevelmanagement

Een nieuwe manier van denken en werken

FrontPlan en haar ketenpartners zijn gespecialiseerd om uw pand te onderhouden vanuit de gedachte one-stop-shopping.

Voordelen voor u als opdrachtgever

Een onderhoudsplan is maatwerk. Door bouw- en reinigingskunde te bundelen vormen wij een sterk team. Voordelen voor u als opdrachtgever: minder kosten en overlast, en een mooi, schoon en technisch goed onderhouden gebouw.

FrontPlan en haar ketenpartners werken vanuit een van tevoren met u opgesteld onderhoudsplan voor de complete buitenschil. Wij hebben zelf de expertise in huis om vanuit een quickscan en eventueel inclusief een uitgebreide conditiemeting, u een Plan van Aanpak voor te leggen. Samen met de vastgoedeigenaar of -beheerder bepalen wij het budget en de urgentie van de aanpak van diverse onderdelen.

Meerjarenonderhoudsplan

De conditiemeting kunnen wij omzetten naar een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Vanuit de Total Cost of Ownership gedachte, passen wij die middelen toe die de komende jaren nadat de beurt heeft plaatsgevonden, de onderhoudslasten tot een verantwoord minimum beperken.

LEAN

Wij stemmen de verschillende vakdisciplines goed op elkaar af, waardoor wij de overlast, maar vooral ook de bereikbaarheidskosten tot een minimum beperken. U hoeft niet langer de werkzaamheden van verschillende bedrijven op elkaar af te stemmen. Of het nu gaat om kozijnonderhoud, gevelreiniging, glasbewassing, impregneren of b.v. beton- voegwerkherstel, u heeft maar één aanspreekpunt.

Graag rekenen wij u de besparingen eens voor.